Στις 11/7/2016 θα γίνει η διοικητική παράδοση του έργου κατασκευής νέου κτιρίου για τις ανάγκες του 5ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Παλλήνης.

Αποτελείται απο ισόγειο κτίσμα που περιλαμβάνει δυο αίθουσες διδασκαλίας και μια αίθουσα ανάπαυσης των νηπίων, γραφείο Νηπιαγωγών, αποθήκη, χώρο υγιεινής διδασκάλων, ΑΜΕΑ και νηπίων, κουζίνα και πολυδύναμο χώρο, συνολικής επφάνειας 426,03 τ.μ.

Το υπόγειο περιλαμβάνει λεβητοστάσιο, αντλιοστάσιο, χώρο τοποθέτησης μονάδων αερισμού, δυο αποθήκες και αδιαμόρφωτο χώρο συνολικής επιφάνειας 450,05 τ.μ.

Το οικόπεδο περιλαμβάνει και διαμόρφωση αύλειο χώρου συνολικής επιφάνειας 783,97 τ..

Το 5ο Νηπιαγωγείου του Δήμου Παλλήνης βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κώστα Βάρναλη και Κικής Δημουλά, στη περιοχή Βακαλόπουλο της Παλλήνης.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε στις 7/9/2015.

Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε τις απαραίτητες μελέτες στα οικόπεδα ιδιοκτησίας της ΚΤ.ΥΠ.

http://www.ekfrasi.net/full_product.php?prod_id=13391

Η ιστορική Ράλλειος Σχολή απέκτησε την νέα της στέγη. Τα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος έγιναν την Πέμπτη 14 Απριλίου απο τον Υπουργο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστο Σπίρτζη και τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, παρουσία της προέδρου της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Ιωάννας Κοντούλη και του Διευθύνοντα Συμβούλου Νίκου Παπαδάκη.

Το έργο υλοποιήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, υπό την ευθύνη της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Πειραιά. Το νέο κτιριακό συγκρότημα της Ραλλείου αποτελείται από τρία κτίρια (Γυμνάσιο, Λύκειο, Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων).
Τα κτίρια συνδέονται με στεγασμένο χώρο. Η συνολική επιφάνεια των κύριων και βοηθητικών χώρων του κτιρίου είναι 5682,42 τετραγωνικά μέτρα. Εφαρμόζονται βιοκλιματικές εφαρμογές και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου διαμορφώνονται αυλή συγκέντρωσης και διαλειμμάτων μεταξύ των υπόστεγων χώρων, γήπεδα αθλοπαιδιών, καθιστικά και χώροι πρασίνου.


Κατά την τελετή των εγκαινίων ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστος Σπίρτζης βράβευσε συμβολικά, ως εκπροσώπους των συντελεστών του έργου, τον εργολήπτη/ μηχανικό κ. Στάθη Κοκκίνη, και την αρχιτέκτονα του έργου η κ. Διονυσία Κοπανά, αρχιτέκτων/μηχανικός, υποδιευθύντρια Μελετών της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Έγινε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 από την "Κτιριακές Υποδομές ΑΕ" η παράδοση του έργου "Προσθήκη 28ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Ευόσμου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου με τη μέθοδο της προκατασκευής", συνολικού προϋπολογισμού 560.000 ευρώ. 

Υποκατηγορίες