Πρόσκληση για Δημόσια Διαβούλευση επί των Τεχνικών Προδιαγραφών για την «Προμήθεια Αξονικού Τομογράφου για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας»

Η εταιρεία "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.", προκειμένου να προχωρήσει στη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την «Προμήθεια Αξονικού Τομογράφου για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας», προϋπολογισμού 346.774,19 €, πλέον Φ.Π.Α., ανακοινώνει ότι τίθενται σε ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση οι σχετικές τεχνικές προδιαγραφές, που έχουν συνταχθεί από την αρμόδια Διεύθυνση και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει σε αυτήν.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει από την Τετάρτη 24.01.2018 μέχρι και την Παρασκευή 09.02.2018. Τα σχόλια των οικονομικών φορέων αναρτώνται αυτούσια στην ιστοσελίδα του ΕΣΗΔΗΣ. Μετά το πέρας της προθεσμίας για τη διενέργεια της Δημόσιας Διαβούλευσης, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας  "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.", κατάλογος με τα στοιχεία των οικονομικών φορέων που συμμετείχαν στη διαδικασία και οι υποβληθείσες παρατηρήσεις.

Η παρούσα πρόσκληση έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ (www.eprocurement.gov.gr)

 

Κείμενο Τεχνικών Προδιαγραφών

Στο τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση του βρίσκεται το μεγάλο έργο κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος το οποίο θα στεγάσει τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής.
Η πρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε., Ιωάννα Κοντούλη και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, επιθεώρησαν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 το έργο και απρόσμενα συναντήθηκαν με μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ οι οποίοι μετέφεραν καλλιτεχνικό έργο τους, το οποίο, μαζί με άλλα, θα τοποθετηθεί σε ειδικό χώρο του συγκροτήματος.

Η κ. Κοντούλη δήλωσε ότι "η υλοποίηση του έργου φέρνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα καθώς αφορά την νέα γενιά και την τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση που για πολλά χρόνια θεωρούταν ότι αφορούσε "παιδιά ενός κατώτερου θεού" και δεν υπήρχε καμία ουσιαστική μέριμνα. Το έργο, εύχομαι κι ελπίζω να τελειώσει έγκαιρα και σύντομα να ακούσουμε τις φωνές των παιδιών, πολλά από τα οποία τα έχω γνωρίσει και προσωπικά και μπορώ να πω ότι πρόκειται για πολύ δημιουργικά παιδιά."

Το έργο, το οποίο αποτελεί χρόνιο αίτημα υπέρ-τοπικής σημασίας, είχε ξεκινήσει το 2007, ωστόσο οι εργασίες σταμάτησαν το 2012 με την κήρυξη έκπτωσης του αναδόχου.
Το 2016 μπήκε ξανά σε τροχιά υλοποίησης, έπειτα από σειρά ενεργειών της νέας διοίκησης της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε..
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα στεγάσει περισσότερους από 400 μαθητές.

 

 

                                                              

                                                                             

Ένα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε για να δώσει οριστική λύση σε χρόνια προβλήματα σχολικής στέγης στην Δυτική Αττική. Η νέα σύγχρονη πτέρυγα του Τ.Ε.Ε.-Σ.Ε.Κ. Μεγάρων θα στεγάσει αίθουσες διδασκαλίας και το σύνολο των εργαστηρίων που έως σήμερα ήταν διάσπαρτα σε διάφορα σημεία της πόλης των Μεγάρων. Το νέο έργο θα συμβάλλει στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στις τεχνολογικές σπουδές, στις οποίες στρέφεται όλο και μεγαλύτερος αριθμός σπουδαστών, αναζητώντας εργασία στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο των 24 σχολείων που κατασκευάζονται με την μέθοδο των Σ.Δ.Ι.Τ.

Στην τελετή εγκαινίων του ΤΕΕ - ΣΕΚ Μεγάρων που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2017 παρευρέθησαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, η Πρόεδρος της Κτ.Υπ. Α.Ε. κ. Ιωάννα Κοντούλη και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασίλης Καραγιάννης.

 

    

  

   

   

 

    

 

 

 

 

Υποκατηγορίες