Με τη συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του πανελλαδικού εθελοντικού κινήματος για το περιβάλλον “Letdo it Greece” και του ο κ. Ηρακλή Δρούλια, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές AE» [ΚτΥπ ΑΕ] σφραγίστηκε η συνεργασία των δυο φορέων για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τη μονάδα κυστικής ίνωσης του Σισμανόγλειου νοσοκομείου  στο Μαρούσι [Αττική] επισκέφθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ) κ. Ηρακλής Δρούλιας. Ύστερα από  αίτημα της «Ελληνικής Εταιρείας για την Ινώδη Κυστική Νόσο», η ΚτΥπ διέθεσε στη σχετική μονάδα του νοσοκομείου συσκευές τηλεόρασης.

Mε την ευκαιρία της επίσκεψης στο Σισμανόγλειο, ο κ. Δρούλιας συναντήθηκε επίσης με τη Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Δέσποινα Τσαγδή, με την οποία συζήτησε σχετικά με την πρόσφατη ολοκλήρωση και παράδοση δύο έργων στο νοσοκομείο.

Υποψήφια στην κατηγορία «Αναθέτουσας αρχής της χρονιάς» ήταν η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ ΑΕ] στα ετήσια βραβεία του διεθνούς φήμης αγγλόφωνου περιοδικού IJGlobal για το έργο της το 2014. Η ΚτΥπ ΑΕ επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους από την Ευρώπη και την Αφρική.

Μετά τη διάκριση που απέσπασε για έργα ΣΔΙΤ σχολικών κτιρίων από το κορυφαίο βρετανικό οικονομικό περιοδικό World Finance, το Νοέμβριο 2014, με την υποψηφιότητα για τα διακεκριμένα βραβεία της IJGlobal, η ΚτΥπ ΑΕ συνεχίζει να προβάλλει το έργο του ελληνικού Δημοσίου στο εξωτερικό.

Η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ] κάνει το όνειρο των Ελλήνων του Μονάχου πραγματικότητα. Το χρόνιο αίτημά τους για ελληνικό σχολείο μπήκε πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Όπώς δήλωσε ο Ηρακλής Δρούλιας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΚτΥπ: «Το έργο και το όραμα της ΚτΥπ ΑΕ δεν περιορίζεται στην ελληνική επικράτεια. Χτίζουμε σχολικές υποδομές όπου υπάρχει ελληνικό στοιχείο, παντού σε όλο τον κόσμο. Με τη σημερινή τελετή, η ‘Κτιριακές Υποδομές Α.Ε’ κάνει το όνειρο της ελληνικής παροικίας στο Μόναχο πραγματικότητα με ένα ακόμη έργο για τη νέα γενιά σχολείων εξωτερικού».